شما اینجا هستید   |

معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات کشور عنوان کرد: رشد اقتصادی کشور، وابسته به رشد بخش نفت است و در صورت عدم شکوفایی این بخش، عقب ماندگی در جوانب متعدد به ویژه در بحث توسعه میادین مشترک و جذب سرمایه گذاری رخ خواهد داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، سعید بیت‌عفری، در جریان نخستین نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با معاونین، مدیران و روسای ستادی و مدیران عامل شرکت های تابعه که روز چهارشنبه (۲۲ دی ماه) در سالن همایش های کوشک برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: موتور محرکه و پیشران اقتصاد یعنی حوزه نفت و گاز، می بایست از جوانب مختلفی چون برنامه ریزی، سرمایه گذاری، اجرا و توسعه، تصمیم گیری و عملکرد خود را بهبود بخشد.

وی یکی از موانع مهم در بخش هدر رفت منابع را مساله مصارف حجیم در بخش داخل کشور عنوان کرد و گفت: استفاده بهینه از منابع و نیروی انسانی بسیار مهم است که با بی‌توجهی به آن و مدیریت های اشتباه دچار هدر رفت این منابع و عدم جذب نیروی های متخصص می‌شویم.

بیت‌عفری در خصوص تامین منابع مالی در شرایط تحریم، انتشار اوراق را راه تامین منابع برای سرمایه دانست و گفت: انتشار اوراق از این جهت می تواند تسهیل کننده باشد که به ساخت و پیشبرد پروژه ها کمک می کند و همچنین با توجه به وابستگی این بخش به صندوق های بازنشستگی، می بایست هماهنگی و نظارت بر اختصاص و دریافت منابع، مورد نظارت و ارزیابی قرار داشته باشد.

وی با بیان اینکه باید با نگاه به ظرفیت داخل و با استفاده از توان داخلی به سراغ جذب سرمایه گذاری خارجی برویم، موفقیت در این بخش را مبتنی بر عواملی نظیر برنامه ریزی جهت استقرار استفاده از ظرفیت های مختلف، کنترل داخلی، بازپرداخت بدهی ها، افزایش هزینه های سرمایه گذاری در برابر هزینه های جاری، برنامه ریزی برای طرح های صیانتی، جلوگیری از خام فروشی و توجه به مسئولیت های اجتماعی دانست.

بر اساس این گزارش، در نخستین نشست هم اندیشی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران که با حضور معاونین مدیرعامل، مدیران عامل شرکت های تابعه، مدیران و روسای ستادی روز گذشته در مرکز همایش های کوشک برگزار شد، برنامه های شرکت ملی نفت ایران در افق بلندمدت تشریح و بررسی شد و مدیران عامل شرکت های تابعه نیز گزارشی از آخرین دستاوردها به همراه برنامه ها و چالش ها ارائه کردند.

۸/۳۲۷۵۵