شما اینجا هستید   |

    آخرین اخبار : از تغییر ساختار شرکت ملی نفت تا لغو نشست معرفی IPC در خارج از کشور
از تغییر ساختار شرکت ملی نفت تا لغو نشست معرفی IPC در خارج از کشور
اویل نیوز:مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: به احتمال زیاد، کنفرانس معرفی قراردادهای نفتی در خارج از ایران برگزار نمی شود.

  • به گزارش اویل نیوز از وزارت نفت، رکن الدین جوادی ظهر روز (پنجشنبه، ١٦ اردیبهشت ماه) در نخستین روز از برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت، گار، پالایش و پتروشیمی ایران در یک نشست خبری با بیان این که خوشبختانه فضای باز سیاسی در کشور فراهم شده و امکان حضور نمایندگان شرکتهای خارجی در ایران فراهم است، گفت: به احتمال زیاد، کنفرانس لندن برگزار نمی شود.
  • وی تصریح کرد: در صورتی که این کنفرانس به بعد از دریافت اسناد مناقصه از سوی شرکتهای متقاضی موکول شود، در زمان نیز صرفه جویی می شود.
    امسال قراردادهای مشترک با دانشگاهها عملیاتی می شودجوادی در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضع قراردادهای شرکت ملی نفت ایران با دانشگاهها و مراکر تحقیقاتی کشور گفت: تا پایان سال گذشته، برای هر میدان حداقل یک طرح پیشنهادی (RFP) نهایی شد و امسال دانشگاهها می توانند کار عملیاتی تحقیقاتی خود را آغاز کنند.

    وی با ابراز خرسندی از این که در قالب این قراردادها و در فضای پسابرجام، زمینه برای پیدا کردن شرکای صاحب فناوری بین المللی برای دانشگاهها فراهم شده است، افزود: این قراردادها امسال با روند سریعتری ادامه می یابد.

    تولید نفت از میدان آزادگان شمالی آغاز شده است

    جوادی درباره زمان افتتاح فاز اول طرح توسعه میدان آزادگان شمالی، گفت: هم اکنون تولید از این میدان به میزان ٣٥ هزار بشکه در روز آغاز شده است و ظرف ٢ تا ٣ هفته آینده این رقم به ٧٥ هزار بشکه افزایش می یابد.

     

    وی با بیان این که هنوز مذاکرات با چینیها در خصوص فاز دوم توسعه این میدان به جمع بندی نرسیده است، تصریح کرد: ممکن است تصمیم دیگری در این زمینه اتخاذ شود.
    معاون وزیر نفت در مورد احتمال همکاری توتال در طرح توسعه میدان آزادگان جنوبی نیز گفت: شرکت توتال ظرفیتهای فراوانی دارد، اما در این زمینه تصمیمی گرفته نشده است.

     

    تغییر ساختار شرکت ملی نفت به تسریع در روند کارها کمک می کند

    جوادی درباره دلیل تغییرات ساختاری شرکت ملی نفت ایران توضیح داد: از آنجا که مدیرعامل باید به کارهای کلان شرکت بپردازد، هدف از این تغییر ساختار، کاهش تعداد خطوط ارتباطی با مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از ٣٤ خط ارتباطی به حداکثر ١٠ مسیر ارتباطی است.

    وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر موضع ایران در برابر طرح «فریز نفتی» گفت: مادامی که کشورهای دیگر به سهمیه خود پایبند نباشند، نمی توان به اجماع میان کشورها امیدوار بود؛ اما اگر سهمیه ها رعایت و اجماع در میان اعضای سازمان کشورهای صادر نفت (اوپک) ایجاد شود، ایران نیز پس از رسیدن به سقف ظرفیت تولید مدنظر می تواند به این موضوع فکر و یا در مورد آن مذاکره کند.

    جوادی با بیان این که هنوز برای قضاوت درباره نتایج نشست آینده اوپک زود است، تصریح کرد: اما از آنجا که اجلاس اخیر دوحه نشان داد بازیگران بازار نفت هوشیارتر شده اند، می توان امید داشت اجلاس آتی اوپک، اجلاس بهتری باشد.

    افزایش ظرفیت تولید نفت غرب کارون به ٢٨٠ هزار بشکه در دولت یازدهم

    معاون وزیر نفت در مورد طرح توسعه میدانهای نفتی غرب کارون عنوان کرد: با نگاه بدبینانه، ظرفیت تولید غرب کارون تا انتهای دولت یازدهم به ٢٨٠ هزار بشکه در روز می رسد و تا پایان برنامه ششم نیز این ظرفیت به ٧٢٠ هزار بشکه در روز خواهد رسید.

    جوادی در پاسخ به سوالی مبنی بر برآورد ذخایر شیل گس لرستان عنوان کرد: هنوز برای اعلام نتیجه در این زمینه زود است.

    وی امسال را با توجه به حضور ایران در دوران پسابرجام از لحاظ اقتصادی و سیاسی، بسیار مهم عنوان کرد و گفت: باید از این ب فرصت به نحو بهینه برای انجام کارهای عقب مانده در حوزه های مختلف اهم از تولید، صادرات، انتقال فناوری و … استفاده شود.

دسته بندی : آخرین اخبار