۳ نفر اول در این فهرست : ۱- امین الناصر ، رئیس و مدیر عامل آرامکو عربستان سعودی،۲- سلطان احمد الجابر، مدیر عامل ادنوک ، شرکت ملی نفت ابوظبی،۳- سعد شریدا الکعبی، مدیر عامل قطرپترولیوم قرار دارند .
رکن الدین جوادی ، مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران ، در رتبه چهارم قرار گرفته است .
این نشریه در مورد وی می نویسد :
چهره ای که شرکت ملی نفت ایران را رهبری می کند می داند که چشمان جهان امسال به این سازمان دوخته شده است ، در حالی که وی برنامه هایی را برای افزایش تولید نفت ج .ا. ا در پسا تحریم به پیش می راند .
ایران قبلا تاثیر شگرف و چشمگیری بر صنعت نفت جهان داشت و اصرار داشته که یک بار دیگر به هدف ۴ میلیون بشکه در روز خواهد رسید ولی هم اکنون با در خواست های مصرانه اعضای اوپک برای فریز کردن تولید خود مواجه است .
جوادی همچنین اعلام کرده است که شرکت ملی نفت ج . ا. ا اوراق قرضه به ارزش ۱٫۵ میلیارد برای کمک به تامین مالی پروژه های نفت کشور منتشر خواهد کرد . بسیاری از میادین این شرکت در حال فرسودگی ( پیری) بوده و توسعه نیافته است و به این فعالیت که میلیاردها دلار برای استاندارد کردن تجهیزات و تاسیسات نیاز دارد .
در ماه ژانویه، یک یادداشت تفاهم بین توتال و شرکت ملی نفت ایران امضا شد که بخشی از یک توافق چارچوب کاری برای خرید نفت خام ، به ویژه برای پالایشگاه های فرانسوی و اروپایی بوده است . به دنبال این یادداشت تفاهم ، شرکت ملی نفت ایران داده ها و اطلاعات فنی برخی از پروژه های نفت و گاز را تهیه کرده تا شرکت توتال بتواند به پیشرفت های بالقوه در ایران دست یابد .
به دنبال این موافقتنامه، جوادی اعلام داشت که موافقتنامه با توتال تنها یکی از قراردادهایی است که سازمان بر روی آن کار می کند در حالیکه بر تمایل خود به افزایش تولید و صادارت نفت تاکید می کرد . جوادی اظهار داشته است ” شرکت ملی نفت ایران ، مذاکراتی را با خریداران و مشتریان سنتی خود انجام داده است و هیچ محدودیتی را در از سرگیری فروش نفت یا امضای قراردادهای جدید با شرکت های نفتی خارجی نمی بیند.