وی با بیان اینکه اقتصاد ایران و پاکستان می تواند مکمل یکدیگر بوده و زمینه گسترش روابط را فراهم کنند، گفت: در بخش انرژی از جمله گاز، برق و نفت، ایران می تواند به رشد اقتصاد و رفاه مردم پاکستان کمک کند.
وی اظهارکرد: در بخش فنی و مهندسی نیز ایران قادر است به ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه و رشد پاکستان کمک کند و در بخش گردشگری و ترانزیت و زمینههای گوناگون دیگر نیز دو کشور می توانند مکمل همدیگر باشند.
روحانی با تاکید بر اینکه رشد اقتصاد و کنترل تورم در ایران و پاکستان را مایه خرسندی می دانیم اعلام کرد: بدون تردید توسعه و ایجاد زیرساختهای سرمایهگذاری و بهبود فضای کسب و کار و استفاده از ظرفیتهای ایران و پاکستان برای یکدیگر میتواند عاملی برای رشد هر دو کشور باشد.
رئیس جمهوری در ادامه گفت: ما نه تنها برای رفاه مردم خودمان، بلکه برای ثبات منطقه نیاز به روابط اقتصادی نزدیک تر، سرمایهگذاریهای مشترک و همکاریهای گسترده تر تجاری داریم.
وی با تاکید بر اهمیت تجارت مرزی میان ایران و پاکستان افزود: باید تجارت را در مرزهای مشترک گسترش داده و روابط بانکی بین دو کشور را توسعه دهیم؛ تجارت ترجیحی را مد نظر قرار دهیم و همچنین شرائط را برای تجارت آزاد میان دو کشور فراهم کنیم.
روحانی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا حجم مبادلات تجاری با پاکستان را از رقمهای کنونی به پنج میلیارد دلار ظرف چند سال آینده ارتقا دهد و این مهم با همکاری کامل کار آفرینان و فعالان تجاری، اقتصادی و بخش های خصوصی امکان پذیر است.
وی گفت: ایران پس از برجام به عنوان یک اقتصادی نوظهور در منطقه نقش خود را ایفا خواهد کرد و اهمیت زیادی به روابط با پاکستان قائل است.
روحانی تاکید کرد: شرائط منطقهای و همچنین روابط دوجانبه ایران و پاکستان اقتضا می کند که مناسبات دو کشور به ویژه در حوزه های تجاری و اقتصادی توسعه یابد.
رئیس جمهوری در پایان گفت: امروز برای من و هیئت همراه که به پاکستان سفر کرده ایم و مهمان دوستان پاکستانی خود هستیم، یک روز به یاد ماندنی است.